Sport bh ‘s voor grote cup maten. Mét en zonder beugels.

Sport bh ‘s voor grote cup maten. Mét en zonder beugels.

Sport bh grote maten

Een goed sport grote maat is erg belangrijk tijdens het sporten. Zo kun je rustig gaan sporten, wetende dat alles op zijn plek blijft zitten en de juiste sport bh grote maat heeft ook nog een positief effect op je borstweefsel. Vooral met een grote maat is het van belang dat je borsten de juiste ondersteuning krijgen tijdens het sporten. Ga voor de sport bh grote maat die dezelfde maat heeft als je normale bh. Als je een te kleine sport bh gaat kopen kan deze niet de juiste ondersteuning bieden. Een sport bh grote maat met een stevige, gesloten cup zijn geschikt voor de meest intensieve sporten.

Sport bh met beugel

Voor gevoelige borsten kan het tijdens het sporten fijn zijn om een sport bh zonder beugel aan te trekken. Maar voor iemand met zwaardere, grotere borsten worden de spieren in de rug meer belast. Zo kunnen en rugklachten en nekklachten ontstaan. Doordoor is het belangrijk om de juiste grote maten sport bh te dragen en vooral de sport bh’s met beugel zorgen voor een goede ondersteuning. Onze sport bh’s met beugel zijn zo ontworpen dat ze mooi aansluiten en zo afgewerkt dat je ook tijdens het intensief sporten de beugel niet voelt.

Sport bh padded

Een sport bh padded geeft je borsten een mooie vorm en zorgt er ook nog eens voor dat je tepels niet door je sportkleding te zien zijn. Over het algemeen hebben al onze sport bh’s brede schouderbanden voor de juiste steun. Ook hebben onze sport bh’s padded de perfecte pasvorm en voorkomen ze schaafwondjes en schuurplekken. Het voordeel van een sport bh padded is dat de borsten netjes van elkaar gescheiden in de bh zitten en worden de borsten op de juiste manier op hun plek gehouden; met een sport bh padded kunnen ze geen kant op en zien ze er ook nog een netjes uit.

Leave a Comment

Your email address will not be published.